Vurderer du å søke advokathjelp i forbindelse med separasjon og skilsmisse, barnefordeling, arv og testament eller andre familierettslige spørsmål? Våre spesialiserte advokater innehar både de juridiske og menneskelige kvalifikasjonene som er nødvendige for å oppnå et godt resultat for deg.

Advokathjelp fra DALAN

Dersom du ønsker juridisk bistand, ber vi deg om å sende en epost til post@familierettsadvokaten.no, der du gir en kort beskrivelse av saken du trenger hjelp med, samt oppgir navn og kontaktinformasjon. Den av våre advokater som er best egnet til å løse oppdraget vil da ta kontakt med deg innen kort tid.

Captchac
To use CAPTCHA, you need Really Simple CAPTCHA plugin installed.

Vi bestreber oss på å kontakte deg så snart som mulig, men må ta forbehold om at ofte er høy aktivitet ved kontoret slik at det kan ta noen timer før vi rekker tilbake til deg. Dersom du henvender deg til oss i helgen eller på helligdager vil vi svare deg så snart vi har anledning, og senest i løpet av påfølgende virkedag.

 

Oppdragsvilkår

Våre generelle vilkår finner du på www.dalan.no . Vi baserer oss på Advokatforeningens standarder for oppdragets gjennomføring samt fastsettelse av vårt salær.

Ta kontakt, så forteller vi deg mer om hvordan vi går frem for å løse din sak.

Om vårt advokatkontor

DALAN advokatfirma DA er et mellomstort, tradisjonsrikt og effektivt advokatfirma i Oslo. Firmaet har røtter tilbake til 1862, og består i dag av 20 advokater, hvorav 16 er partnere. Flere av advokatene har møterett for Høyesterett. Vårt mål er å gi klientene den beste bistand gjennom høy kompetanse og lang erfaring.

 

Andre rettsområder

Vi har totalt over 20 advokater, og dekker alle de sentrale rettsområdene.

 

Besøk gjerne våre nettsider for juss på arbeidsplassen, hus og hjem, og vår side for generelle artikler om juss.

 

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,